3 Mayıs 2012 Perşembe

Hesaplı Londra Tatili Nasıl Olur?

Tower Bridge Londra'nın en önemli simgelerinden biri
Londra İngiltere'nin tarihi ve efsanevi başkenti.

Bu eski ve büyüleyici kraliyet başkentini her bir karışını keşfederek gezmek için 15 gün ile 30 gün arasında bir süre ayırmanız gerekir.

Bu kadar uzun bir süre kalabilmeniz için ucuz ancak temiz bir otel ile en ucuzundan bir gidiş-dönüş uçak bileti ayarlamanız gerekir. Bunun için biletnoktasi.com en uygun turizm portalı.

Ucuz ve temiz oteller British Museum civarında bolca mevcut. Kalacak yer arayışınıza bu noktadan başlarsanız, kolaylıkla bir otel bulabilirsiniz.
 
Yolculuk öncesi görülmesi gereken yerlerin bir listesini yapmanızda da yarar var. Çoğu müze ve kütüphane ücretsiz. Ancak özel bir sergi varsa ücretli giriş oluyor. Mısır mumyalarından Rosetta Taşı'na, tarih öncesi buluntulardan Antik Yunan'a kadar çok çeşitli eseri barındıran British Museum ise bu listenin en başında yer almalı.

Londra'nın her bir köşesini keşfettikten sonra London Eye unutulursa gerçekten yazık olur. Bu muhteşem dönme dolabın 32 kapsülünden birinde yerinizi alıp, Londra'yı kuşbakışı izlemenin keyfini çıkarmanızda büyük yarar var.

Kente yayılmış onlarca kafe, lokanta ve pub ise acıkmadan ve susamadan gezmenizi garanti eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder