16 Mayıs 2012 Çarşamba

Prag Gece Hayatı Çok Eğlenceli

Prag gece hayatı çok hareketli
Orta Avrupa'nın kendine özgü mimarisi ve kültürel yapısı ile önemli başkentlerinden olan Prag gündüzler kadar gece hayatı ile de dikkat çekiyor.

Hareketli ve canlı mekanlar, geç saatlere kadar süren partiler ve kıpır kıpır bir ortam arayanlar için çok uygun olan Prag gece hayatı aynı zamanda eski gelenekler ve modern kültürün iyi bir kaynaşımını da sunar.

Yorucu bir günün ardından yanıp sönen ışıkları, rengarenk ampülleri ve pırıltılı ortamı ile Prag gece hayatı büyüleyicidir. Barları, pubları ve diskoları ile sınırsız seçenek mevcuttur ve kent bambaşka bir kimliğe bürünür.

Batı tarzı klüp ve barların bazılarında canlı müzik ve dans yer alır. Daha çok gençler tarafından tercih edilen bu klüpler çok canlı ve hareketlidir.

Kentin hemen her yerinde bulunan çok sayıda pub ve barda en ucuz içki biradır. Bazı geleneksel ve tarihi yapısını korumuş birahaneler özellikle görülebilir.

Prag gece hayatının en önemli parçasını ise striptiz klüpleri oluşturur. Kadın ve erkek dansçıların yer aldığı bu klüpler, kentin hemen her yerinde bulunmakta ve gerek yerli gerek yabancı turistler tarafından çok rağbet görmektedir.

Tarih ve kültür yanında eğlence de arıyorsanız, Prag gece hayatı ile bunu size fazlası ile sağlar.

Böyle zevkli ve üç dört günlük bir tatil ne kadara mal olur derseniz yanıtı burada bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder