7 Eylül 2012 Cuma

Ukrayna Turları ile Lviv Gezisi İpuçları

Lviv Ukrayna turları için farklı bir seçenek

Ukrayna turları ile vizesiz ve keyifli bir tatil yapmak isteyenler ülkenin batı kısmında yer alan Lviv kentini de listelerine ekleyebilirler.

Lviv kenti ülkenin hızla gelişen önemli kültürel merkezlerinden biri. Orta büyüklükte ve henüz turizm ile çok tanışmamış olsa da Lviv şehrinde sıkılmadan vakit geçirmek mümkün.

Ukrayna turları ile ülkeye gelenler özellikle ülkenin en güzel mimari örneklerini oluşturan kiliseleri ve müzeleri ile Ukrayna'nın sanat, kültür ve tarih dokusunu kolaylıkla gözlemleyebilirler.

Lviv kent merkezi çok sayıdaki kafeleri ile özellikle sıcak yaz aylarında kahve veya soğuk bir bira içmek isteyenleri ağırlar.

Ukrayna turları için yeni bir seçenek olan Lviv aynı zamanda barları, gece klüpleri, lokantaları ile canlı bir eğlence hayatına sahiptir.

Ukrayna'nın en iyi üniversitelerinden birine de ev sahipliği yapan Lviv bu nedenle aynı zamanda hareketli ve yoğun bir genç öğrenci nüfusunu barındırır. Dolayısı ile yılın bütün zamanı hiç durmayan bir hareket kenti çevreler.

Lviv kentinin en bar ve lokantaları Svobody Caddesi boyunca yer alır. Caddenin sonunda Opera Binası bulunur ve görkemli bale ve konser gösterilerine ev sahipliği yapar.

Ukrayna turları ile Lviv kentini ziyaret için ise en iyi dönemler yaz ve sonbahar aylarıdır. 

Ukrayna turları ile vizesiz bir seçenek olarak Lviv farklı ve zevkli bir tatil fırsatı olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder