11 Ekim 2012 Perşembe

Kurban Bayramı Tatil Turları

Paris en çok tercih edilen yerlerin başında geliyor

Kurban bayramı yaklaşıyor. Üstelik 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile de birleşerek uzun bir tatil olacak.

Kurban bayramı turları için çok çeşitli seçenekler mevcut. Ekim ayı içindeyiz ve bu ay iklim olarak çok farklı ülkeleri ziyaret etmek için çok uygun.

Kurban Bayramı tatili öncesindeki iki günü de değerlendirme olanağı olanlar uzun tatil turlarını rahatlıkla tercih edebilirler.

Hindistan ve Nepal Kurban Bayramı turları içinde oldukça gözde. Muson yapmurlarının sona ermesi ile rahatlayan iklim, özellikle öne çıkarıyor iki ülkeyi.

Kış kapıya dayanmadan Avrupa kentlerini ziyaret etmek için Kurban bayramı tatili tam zamanı. Londra, Roma, Venedik, Paris, Prag, Barcelona, Dubrovnik ilk sıralarda yer alan yerler.

Vizesiz gidilebilecek Kurban Bayramı turları arasında ise yakın çevrede Fas, Tunus, Makedonya, Hırvatistan ve Rusya ilk akla gelenler.

Tropik iklimde deniz ve kum deneyimi yaşamak isteyenler Maldivler'i rahatlıkla tercih edebilirler.

Kurban Bayramı tatilinde Afrika'nın doğasını keşfetmek de mümkün. Kenya, Tanzanya, Botsvana ve Zanzibar en çok tercih edilen yerlerin başında geliyor.

Kurban Bayramı tatil turları için şimdiden karar vermenizde yarar var. Özellikle vize gereken ülkeler açısından elinizi çabuk tutmanızı öneririz.